Bryllupsfest i Aarhus​

Bryllup – en unik dag, der kræver unikke rammer

Står I over for at skulle arrangere jeres store dag? Så kan vi hos Früd tilbyde jer de helt rigtige rammer herfor. Vi har ikke bare stor erfaring med arrangering og afholdelse, men vi har også de optimale omgivelser, det kræver for at skabe en uforglemmelig dag. Det vigtigste for os er, at alle går fra festen med følelsen af en vellykket dag/aften.

Jeres ønsker er vores førsteprioritet

Bryllup er en af de mest lykkelige begivenheder i livet, og det er meget individuelt, hvad der kan gøre denne dag komplet for den enkelte. Netop derfor vægter vi jeres ønsker og behov højest.

Det er jeres dag, og derfor mener vi også, at den bør foregå på jeres præmisser. Vi ser ingen begrænsninger, og vi altid gøre vores allerbedste for at gøre jeres idéer og drømme til virkelighed.​

Vi har det hele – og mere til...

Når det gælder om arrangering af bryllupper og lignende fester, så har vi hos Früd kort sagt: det hele! Vi tilbyder eksklusive, flotte og lyse lokaler i Aarhus, der kan matche både få og mange gæster og danne den perfekte ramme om festen.​

Vi sørger naturligvis også for, at lokalet er smukt pyntet, lige som I ønsker det. Menu og vine sammensætter I i samarbejde med én af vores kompetente kokke, der altid har lækre forslag til spændende madoplevelser. Desuden stiller vi dygtigt og venligt personale til rådighed, som gør deres bedste for at gøre aftenen vellykket.

Vil du holde festen hjemme? - Intet problem

Ønsker I at holde festen hjemme, i telt eller forsamlingshus, så har du også mulighed for at hente mad ud af huset eller få os til at stå for cateringen. Vores førsteprioritet er, at dagen bliver så vellykket som muligt for jer – uanset hvilken rolle, vi skal spille.

Vi tilbyder:

  • Eksklusive, lyse lokaler i Aarhus
  • Lækre menuer og gode vine
  • Mad ud af huset samt catering
  • Pyntning
  • Glad og kompetent personale
  • Imødekommelse af jeres ønsker​

Hvad siger vores gæster?​

Ejer

21 60 02 64

Driftschef

60 16 22 36

E-mail

info@frud.dk